V Ostravě proběhl IV. Kardiologický den FN Ostrava

V Congress hotelu Clarion v Ostravě proběhl 29. března 2023  IV. Kardiologický den a již XVI. Kongres kardiologických sester pořádný Interní a kardiologickou klinikou FN Ostrava ve spolupráci s Českou lékařskou komorou.

Událost se zaměřovala jako vždy na novinky v kardiologii a byla určena ambulantním specialistům, praktickým lékařům a mladým lékařům v přípravě na specializační zkoušku z interního kmene. Cílem bylo přiblížit diagnostické a léčebné postupy používané v kardiologii a účastníci shlédli na tato témata 30 přednášek od 35 odborníků z celé České republiky. 

Odborný program byl rozdělen do dvou kongresových sálů pro lékařský a sesterský blok, přičemž některé živé vstupy vysílané z FN Ostrava se promítaly simultánně do obou z nich. Mezi ně patřily například 4 příme přenosy z katetrizačních sálů FN Ostrava.

Kongresu se zúčastnilo více než 220 lékařů a sester, kterým bychom chtěli poděkovat za to, že byli součástí této akce.  Za zmínku stojí také podpora od 10 partnerů, které si velmi vážíme.

Odborný program byl obohacen o společné přestávky na občerstvení a kávu a  také o společný oběd, během kterých mohli účastníci dále diskutovat a setkat se i mimo prostředí kongresových sálů. Jsme velmi rádi, že díky Vám – účastníkům i přednášejícím – byla atmosféra po celý den opět velmi přátelská.

Na naši FB stránce se můžete podívat na fotogalerii a pokud jste ještě neviděli videosestřih z této události, můžete ho shlédnout nyní.

 

Ještě jednou děkujeme Všem, kteří se na Kardiologickém dni podíleli a rádi bychom Vás pozvali na příští ročník, jehož datum brzy zveřejníme zde na našich webových stránkách nebo na stránkách akce www.kardio-den.cz 

 

Další akce s oboru kardiologie pak proběhne ještě letos. Jedná se o 2. ročník Colours of Cardiology, který se koná 21. – 22.9. 2023 v Congress hotelu Clarion v Ostravě a registrovat se na něj můžete na oficiálních webobých stránkách akce.

 

Organizační tým SANOPHARM CZ

 

 

 

01. 06. 2023

FA9B6787