Rekordní Colours of Sepsis 2023

7ab55acb a041 4962 b50f e8d1e08936a0

Začátek roku  byl jako již tradičně ve jménu naší vlajkové lodi, konference intenzivní medicíny Colours of Sepsis. Jednalo se o jubilejní 25. ročník, který byl ve všech ohledech rekordní a my jsme si nemohli přát lepší start do tohoto roku. Konference se zúčastnilo celkem 2334 účastníků, z toho jich 248 sledovalo přednášky online.

Program konference probíhal paralelně v celkem 6 sálech v průběhu celého týdne, od pondělí 23. do pátku 27. ledna. Za tří hlavních sálů Sapphire, Platinum a Rubín byly vysílány živé přenosy, přednášky ve zbývajících sálech byly potom účastníkům zpřístupněny ke zhlédnutí ze záznamu v rámci videoarchivu konference.

FA9B4738

Přednáška v hlavním sále Sapphire

FA9B3439

Praktický workshop v rámci sesterské sekce

 

 

 

 

 

 

 

 

Narůstající počet online účastníků nás utvrdil v tom, že virtuální forma tohoto typu akcí má mezi lidmi stále větší oblibu a pro nás nabízí velkou škálu možností, jak do ni přenést naši kreativitu a specifická technická řešení. Ať už se jedná o virtuální panelové diskuze, studiové streamy nebo interaktivní prvky mezi účastníky a přednášejícími.

Už nyní probíhají intenzivní přípravy na další ročník, který proběhne 22. – 26. ledna 2024 a čeká ho opět spousta změn a vylepšení. Našim cílem je přinést přednášejícím i účastníkům co nejpříjemnější zážitek, ať už se jedná o rychlou a pohodlnou registraci, technicky vyladěný program a s ním spojené přenosy nebo originální večení program.

Veškeré aktuality naleznete jako vždy na webových stránkách konference www.coloursofspesis.cz.

 

Organizační tým SANOPHARM CZ

 

08. 06. 2023